Izvor:
17.08.2018 u 17:20
0

TRAČAK NADE, ZVEZDA POSLALA DOPIS U UEFA: Ukoliko se usvoji žalba, crveno-beli sa Delijama dočekuju Salcburg?!

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je dopis na adresu Evropske kuće fudbala (UEFA) sa žalbom na odluku da naredne dve evropske utakmice na stadionu "Rajko Mitić" igra bez prisustva publike.

Ukoliko u Nionu bude usvojena žalba, crveno-beli bi protiv Salcburga mogli da računaju na podršku navijača. Usvajanje žalbe bi značilo da suspenzija Zvezdinog stadiona ne bi mogla da se sprovede pre kraja ročišta.

Narodski rečeno, crveno-beli bi "kupili vreme" i protiv austrijskog šampiona igrali sa navijačima, a kaznu bi odradili u prve dve utakmice grupne faze Lige šampiona ili Lige Evropa.

Crvena zvezda je od strane UEFA kažnjena sa dve utakmice u evropskim takmičenjima bez publike zbog rasističkih ispada na utakmici protiv Suduve.

I trener Salcburga Marko Rose istakao je da bi voleo pune tribine na utakmici u Beogradu.

"Biće to utakmica duhova. To ne odgovara nijednoj ekipi. Biće teško i njima, ali i nama. Nijedan akter ne voli da igra meč bez prisustva publike", poručio je Rose.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter