Izvor:
25.08.2016 u 23:03
0

ON VERUJE U PROLAZ: Zlatni olimpijac bodriće Zvezdu na Marakani! (VIDEO)

Osvajač zlatne medalje za Srbiju na Igrama u Riju rvač Davor Štefanek podržao je fudbalere Crvene zvezde pred duel sa Sasuolom.

Zvezda u četvrtak od 20.30 dočekuje Sasuolo i ima ispred sebe praktično nemoguću misiju pošto je prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope izgubila sa 3:0 u Italiji.

Štefanek ne krije da od malih nogu navija za crveno-bele i dodaje da očekuje maksimum od igrača.

– Od malih nogu navijam za Zvezdu, zahvaljujući majci. Kad god imam vremena pratim utakmice. Vidimo se na Marakani, dolazim da navijam. Nadam se da će momci da daju maksimum, kao što sam i ja na Olimpijksim igrama i da će i oni da pokidaju – rekao je Štefanek.

Na najvećem srpskom stadionu trebalo bi da budu i košarkaši Crvene zvezde sa trenerom Dejanom Radonjićem, ali, kako nam je rečeno u klubu, prodaja karata posle ubedljivog poraza u prvom meču ne ide dobro.

B92
Foto: Youtoube Prinstcreen/Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter