Izvor:
29.08.2018 u 08:32
0

Partizan u Istanbulu: Bešiktaš poslednja prepreka na putu do Lige Evrope!

Kada revanše igramo u gostima, prolazimo dalje, pa ćemo probati da sačuvamo tu tradiciju, poručio je trener Partizana Zoran Mirković pred put za Istanbul

Partizan je krenuo za Tursku na revanš sa Bešiktašem u 4. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nije poneo nikakvu prednost, jer je meč u Beogradu završen rezultatom 1:1.

Turski crno-beli su, međutim, u krizi, imaju probleme kako sa igrom, tako i sa sastavom i atmosferom u ekipi, što bi srpski klub mogao da iskoristi u četvrtak uveče.

Igramo protiv velike ekipe, ne znam da li je dobra stvar je što Bešiktaš u poslednje vreme beleži loše rezultate. Nemir u njihovim redovima može da bude naša šansa, ali ne mora da znači. Više se fokusiram na svoju ekipu. Znam šta nas tamo očekuje, jak protivnik i jaka atmosfera – rekao je Mirković na beogradskom aerodromu.

On je otkrio i da Marko Janković neće biti spreman za revanš.

Igraćemo bez Jankovića, Kosovića, faliće nam, ali koga nema bez njega se mora. Tražićemo svoju šansu. Treba da budemo odgovorni, disciplinovani, da igramo brzo. Šutiraćemo više – naglasio je Mirković.

Šef struke crno-belih je poručio i da se uzda u tradiciju.

Igramo na strani i to ne može da bude prednost, ali verujemo da možemo da prođemo dalje. Tradicija je da prolazimo kada igramo u gostima, pa neka se tradicija nastavi – poručio je Zoran Mirković.

informer.rs
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter