Izvor:
26.08.2016 u 22:50
0

ŽREB ZA LIGU EVOPE: Grupe ujednačene, najinteresantnije u grupi A!

Određeni su sastavi grupa za Ligu Evrope, najinteresantnija biće A u kojoj su glavni favorit Mančester Junajted, Fenerbahče, Fejenord i Zarja.

To znači da se na Old Traford vraća holandski napadač Robin van Persi, kao i njegov zemljak Dirk Kujt, koji je pravio dosta problema "Crvenim đavolima" u dresu Liverpula.

Vladimir Ivić će predvoditi svoj PAOK u Grupi J protiv Fiorentine, Slovana i Garabaga, dok će jedan od derbija takmičenja biti okršaji Intera i Sautemptona našeg Dušana Tadića, u Grupi K.

Zanimljiv će biti, bar navijačima Crvene zvezde, duel Zenita i Makabija iz Tel Aviva u Grupi D, jer će se suprotstaviti doskorašnji saigrači iz redova crveno-belih Vukašin Jovanović i Predrag Rajković.

Italijanski Sasuolo, koji je eliminisao Crvenu zvezdu, igraće u Grupi F sa Atletik Bilbaom, Genkom i bečkim Rapidom, dok će Vošin "dželat" AZ Alkmar nastupati u Grupi D sa Zenitom, Makabijem iz Tel Aviva i debitantom iz Irske Dandalkom.

Fudbaleri Rome bi trebalo da imaju lak posao u Grupi E sa Viktorijom, Austrijom i Astrom, Šahtjoru će najveći "izazov" biti Braga, a zanimljivi bi mogli biti dueli u I između Šalkea, Salcburga, Krasnodara i Nice.

Sezona u LE počinje 15. septembra, a finale je 24. maja u Solni, predgrađu prestonice Švedske Stokholma.

Liga Evrope, sezona 2016/2017:
Grupa A: Mančester Junajted, Fenerbahče, Fejenord, Zarja
Grupa B: Olimpijakos, APOEL, Jang Bojs, Astana
Grupa C: Anderleht, Sent Etjen, Majnc, Gabala
Grupa D: Zenit, AZ Alkmar, Makabi Tel Aviv, Dandalk
Grupa E: Viktorija, Roma, Austrija Beč, Astra Đurđu
Grupa F: Atletik Bilbao, Genk, Rapid Beč, Sasuolo
Grupa G: Ajaks, Standard Lijež, Selta, Panatinaikos
Grupa H: Šahtjor Donjeck, Braga, Gent, Konjasport
Grupa I: Šalke, Salcburg, Krasnodar, Nica
Grupa J: Fiorentina, PAOK, Slovan Liberec, Garabag
Grupa K: Inter, Sparta, Sautempton, Hapoel Ber Ševa
Grupa L: Viljareal, Steaua, Cirih, Osmanlispor

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter