Izvor:
01.09.2018 u 08:13
0

Crveno-beli sklopili drim-tim za Ligu šampiona: Marin, Boaći i Čaušić u Zvezdi!

Marko Marin, velika želja Crvene zvezde, konačno je dogovorio sve sa šampionom Srbije sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

Marin od 2016. godine igrao je za Olimpijakos za koji je nastupao na 59 utakmica i zabeležio 12 golova uz deset asistencija.

Nemački fudbaler bio je velika nada te nacije, međutim nikada nije uspeo da ispuni sav potencijal. Ponikao je u školi Frankfurta, a nastupao je još za Menhengladbah, Verder, nakon čega je usledio transfer u Čelsi.

U Londonu se nije naigrao i svake godine završavao je na pozajmicama – Sevilja, Fiorentina, Anderleht i Trabzonspor. Na kraju 2016. godine završio je u Olimpijakosu, koji je za njega platio tri miliona dolara.

Prethodno su se na stadion u Ljutice Bogdana vratili napadač Ričmond Boaći i vezni fudbaler Goran Čaušić.

Nema dileme da Zvezda ovim potezima u poslednjim satima letnjeg prelaznog roka želi da poruči svim rivalima u grupi C Lige šampiona da se neće predati bez velike borbe.

happytv.rs/b92.net
Foto: arhiva, Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter