Izvor:
01.09.2018 u 15:01
0

VERAN CRVENO BELIMA: Krstičić još četiri godine u Crvenoj Zvezdi!

Nenad Krstičić ostaje u Crvenoj zvezdi još četiri godine!

Diskretni heroj prolaska crveno-belih u Ligu šampiona lako se dogovorio sa rukovodstvom kluba. Naredne nedelje trebalo bi i zvanično da stavi potpis na novi ugovor.

Upravo je Nenad Krstičić digao ekipu iz mrtvila u Salcburgu kod rezultata 2:0 za austrijski tim, kada je posle prljavog starta Hrvata Pongračića na Milana Pavkova krenuo da se razračuna sa njim. Posle toga, crveno-beli su se rastrčali po terenu i za 77 sekundi golovima Bena anulirali prednost bogatog kluba iz koncerna Red bula.

Nenad Krstičić (28) došao je prošle godine na Marakanu u poslednjim danima prelaznog roka kao slobodan igrač iz španskog Alavesa. Bio je džoker iz rukava generalnog direktora Zvezdana Terzića i bitan šraf u postavci igre trenera Vladana Milojevića.

Italijanska Parma jurila je Nenada Krstičića do poslednjeg dana, ali čim je Crvena zvezda izborila plasman u Ligu šampiona, znalo se da vezni fudbaler neće mrdati iz Beograda.

Izvor: Kurir
Foto: crvenazvezdafk.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter