Izvor:
27.08.2016 u 22:58
0

MIHAJLOVIĆ BESAN NA SVOG ZEMLJAKA: Maksimović je za njega MRTAV!

A ne tako davno mu je dao šansu za debi u reprezentaciji.

Nema mira u Torinu, Nikola Maksimović je prešao granicu posle koje nema povratka. Siniša Mihajlović je već u nekoliko navrata istakao koliko ga je povredio gest zemljaka da krene u štrajk kako bi izborio transfer u Napoli, a danas je srpski trener na brutalan način odgovorio šta misli o štoperu Orlova.

Dok se čeka na realizaciju transfera u Napoli, Maksimović je praktično već bivši igrač Torina. Popravnog nema i ako se nešto izjalovi priči sa Napolitancima čeka ga pakao na marginama torinskog kluba.
– Maksimović? On je za me mrtav! Otkako je ono uradio, nisam se čuo sa njim i nije me briga – kratko je prokomentarisao Mihajlović status svog zemljaka.

Osvnruo se i na poraz od Milana prvom kolu.
– Teško je svariti takav poraz jer je plod naših grešaka. Ali greške služe da se analiziraju i da se iz njih izvuku pouke. I pored toga smo odigrali dobar meč u kojem smo dominirali u mnogim fazama. Imali smo veći posed lopte na protivničkoj polovini. To su dobre stvari.

Mozzartsport.com
Foto: Twitter/SquawkaNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter