Izvor:
29.08.2016 u 16:19
0

JEZIVA POVREDA GOLMANA NOVOG PAZARA: Prebačen u Klinički centar Srbije! (VIDEO)

Golman Novog Pazara Mladen Živković, koji je povredjen u današnjoj utakmici s Crvenom zvezdom, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije, rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

On je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću uradjen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd.

– Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd gde će mu biti uradjena hirurška intervencija – kazao je Džogović.

Fizioterapeut Novog Pazara je dodao i da je zbog velikih podliva u blizini oka, Živkoviću uradjen oftalmološki pregled i da za sada nema oštećenja vida.

Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić posetio je golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji je posle duela sa njim na današnjoj utakmici završio u bolnici.

Živković je prebačen u bolnicu pošto je dobio jak udarac u lice, kada je uklizao u borbi za loptu ispred Sikimića, koji je zakasnio da izbegne start.

Dvojica fudbalera su se rukovali.

Sikimić, koji je sa Živkovićem igrao u Smederevu pre nekoliko sezona, nije se vratio sa ekipom u Beograd, već je ostao u Pazaru kako bi obišao povredjenog nekadašnjeg saigrača.

Napadač beogradskog kluba je zbog tog duela dobio crveni karton, a potom su izbili neredi na tribinama, kada su navijači Pazara počeli da gadjaju klupu Zvezde, zbog čega je utakmica bila prekinuta.

Pregledima u bolnici u Novom Pazaru utvrdjeno je da Živković ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd, u Klinički centar Srbije.

Beta
Foto: Youtoube Printscreen/Sport Nation

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter