Izvor:
29.08.2016 u 18:11
0

MUSLIN OPTIMISTA: Možemo i MORAMO da pobedimo Irce!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da ako ekipa bude na svom najvišem nivou neće izmaći pobeda protiv Republike Irske na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

– Radimo ono što smo započeli u prethodne tri utakmice. Dobro smo izanalizirali Irce, znamo ih, na nama je da dobro spremimo meč. Bez publike ne možemo ništa, kada vidimo kaku podršku ima Crvena zvezda, ali i rivali iz naše grupa, verujem da ćemo tako i mi. Neophodna nam je podrška sa tribina", rekao je Muslin novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

On je dodao da je mali problem to što dosta igrača nema veliku minutažu u klubovima, ali da ne želi alibi da traži.

– Imamo dobre igrače. Pavlović i Stoiljković daju golove, Mitrović se polako vraća i to su dobre vesti. Na nama je da napravimo dobar ambijent pred start kvalifikacija.

Muslin ističe da je veoma važno da se savlada Irska u Beogradu kako bi se napravio odličan ambijent na početku novog kvalifikacionog ciklusa.

– Sve su važne utakmice, a ova je najbitnija u ovom momentu. Imamo tešku grupu, videlo se to na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Igrači su pokazali da imaju veliku želju da igraju za državni grb, da se bore i budu na svom nivou. Ako odigraju kao u prijateljskim mečevima možemo da se nadamo uspehu.

Na okupljanju sa timom će biti i suspendovani Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov.

– Matić je došao, dok će Kolarov biti sa nama od četvrtka. Gvardiola ga nije pustio ranije – zaključio je Muslin.

Utakmica između Srbije i Republike Irske igra se 5. septembra na stadionu Rajko Mitić.

Tanjug
Foto: Twitter/FSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter