Izvor:
14.09.2018 u 07:34
0

Sergej Milinković-Savić o igrama u dresu Srbije: „Moja uloga je pogrešno shvaćena“!

Vezni igrač Srbije Sergej Milinković-Savić smatra da je njegova uloga u timu "Orlova" u odnosu na Lacio pogreško shvaćena.

Milinković-Savić je bio jedan od najproduktivnijih igrača rimskog kluba prošle sezone, često je asistirao i postizao golove, dok to nije slučaj sa Srbijom.

"Postižem golove u Laciju, ali ni tamo moje zaduženje nije da tresem mreže. Koristim prilike kad mi se ukažu, ali se to ne očekuje uvek od mene. Nemam mnogo utakmica za Srbiju, svaki meč mi mnogo znači, trudim se da budem bolji svaki sledeći put", rekao je Milinković-Savić.

Srbija je proteklog vikenda počela nastup u novom UEFA takmičenju Ligi nacija pobedom u Litvaniji (1:0) i remijem sa Rumunijom (2:2) u Beogradu.

Sledeće okupljanje "Orlova" je za manje od mesec dana, Srbija gostuje Crnoj Gori 10. oktobra, u derbiju Grupe 4 Lige C Lige nacija.

b92.net
Foto: fss.rs, Instagram/sergej___21

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter