Izvor:
04.05.2016 u 02:20
0

NIŠTA BEZ 12. IGRAČA: Grof se zahvalio navijačima!

Crveno- beli su dominirali cele sezone i potpuno zasluženo osvojili titulu šampiona Srbije. Crvena Zvezda je tri kola pre kraja plej-ofa potvrdila svoju dominantnost i osvojila još jedan pehar za svoju kolekciju.

Nakon što je Crvena Zvezda osvojila 27. titulu šampiona Miodrag Božović, trener crveno-belih obratio se navijačima.

-Želim da čestitam na tituli, pre svega svim navijačima Crvene zvezde, jer su nam uvek bili 12. igrač i davali veliku podršku. Žao mi je zbog tragedije koja se dogodila u Čačku, ali verujem da sada ipak ima razloga za zadovoljstvo. Bili smo prvi na tabeli od, praktično, decembra, ali sada smo i formalno overili titulu. I još jednom želim da je čestitam svim navijačima Crvene zvezde- izjavio je trener crveno-belih za sajt kluba.

Zvezda je titulu obezbedila trijumfom nad ekipom Voždovca (1:0), a drugoplasiran Čukarički je izgubio od Vojvodine (1:2), što je crveno-belima takođe išlo u prilog.

Izvor: Zvanični sajt FK CZV
Foto: Twitter/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter