DA SE NAJEŽIŠ: Fudbaler Partizan poslao malom Dušanu dres sa snažnom porukom! (FOTO)

 

Dušan Todorović, četvorogodišnji dečak koji se nalazi na lečenju u Barseloni, dobio je poklon od svog idola - fudbalera Partizana Nemanje. R Miletića.

Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji se trenutno nalazi na lečenju u Barseloni, iznenadio je španske lekare kada je zbog fudbalera Partizana odbio ponudu da ga posete svetski asovi Mesi, Pike, Buskets...

Maleni Duki nije želeo da vidi Mesija, već svog idola Nemanju Miletića.

Nažalost, i pored velike želje fudbaler Partizana zbog obaveza u klubu ne može da poseti svog drugara, ali je našao način kako da ga obraduje.

Naime, Sergej Trifunović je otkrio da je Nemanja poslao dres Dukiju u Barselonu.

 

 

- Budi jak i ne daj se, tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobediti i u najtežoj životnoj borbi. Verujemo u tebe, voli te tvoj Nemanja - napisao je na dresu Miletić.

Podsetimo, slučaj Dušana Todorovića podigao je celu Srbiju za noge. Mali Duki je postao jedna od glavnih tema u zemlji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti. Uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije, u poslednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život.

 

Kurir sport
Foto: Instagram/dick_whister 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live