Izvor:
23.09.2018 u 18:57
0

MNOGO BURE U HUMSKOJ: Prvi „večiti derbi“ u sezoni bez pobednika, Zvezda uz dosta sreće do boda! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su u 158. večitom derbiju u Humskoj – 1:1 (1:0).

U meču devetog kola Superlige crno-beli su poveli golom Rikarda Gomeša u 33. minut, konačan rezultat postavio je Ričmond Boaći u 74.

Veliku buru podigao je pogodak Zvezdinog napadača, jer se nije jasno videlo da li je lopta prešla gol-liniju, a sudija Danilo Grujić je posle konsultacija sa pomoćnicima pokazao na centar.

Uskoro opširnije…

TOK MEČA:

KRAJ – 1:1

81. minut – Janković izlazi, menja ga Kosorić.

77. minut – PANIKA! Marko Janković se onesvestio! Posle hitne reakcije lekarske ekipe je ustao…

74. minut – GOOOLLL – PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 1:1 – BOAĆI! Posle kornera sa leve strane, Boaći je glavom šutirao, Stojković intervenisao… Sudija Grujić se konsultovao sa pomoćnicima da li je lopta celim obimom prešla gol-liniju i na kraju priznao gol.

71. minut – Ben je ostao sam ispred Stojkovića, ofsajda nije bilo, ali glavom nije uspeo da prihvati loptu, već mu je ona pobegla.

68. minut – ŠANSA ZA PARTIZAN! Oficijelni spiker je čak uzviknuo gol… Posle kornera i velike gužve pred golom Zvezde, Borjan je na gol-liniji zaustavio loptu.

64. minut – Grobari pale zastave otete od Delija

61. minut – Druga izmena kod Zvezde, Simić umesto Kafua.

60. minut – Žuti karton za Krstičića zbog prekršaja nad Jankovićem.

58. minut – Dobra akcija crveno-belih, Kafu je ostao sam u kaznenom prostoru Partizana, ali je mlako šutirao, pa Stojković nije imao problema da odbrani.

53. minut – PREČKA! Pantić se odlučio na udarac sa skoro 30 metara i pogodio prečku.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme. Milojević je izvršio izmenu – Jovančić umesto Čaušića.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA – 1:0

45+2. minut – Prvi korner za Zvezdu…

44. minut – Još jedan snažan udarac Rikarda Gomeša iz daljine, Borjan je siguran.

43. minut – Prvi žuti karton na meču. Dobio ga je Zdjelar posle nekoliko opomena dobijenih od sudije Grujića.

40. minut – ŠANSA ZA PARTIZAN! Janković je proigrao Rikarda Gomeša, koji se našao blizu gola, ali iskosa sa leve strane, šutirao je, a Degenek mu izblokirao šut, pa su crno-beli dobili samo korner.

33. minut – GOOOLLLL – PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 1:0! RIKARDO GOMEŠ!

Boaći je pogrešio na sredini terena, dao loptu u noge Rikardu Gomešu, koji je sam krenuo napred (iako mu se na drugoj strani otvarao Janković), i kada je došao do ivice šesnaesterca šutirao između Boaćija i Degeneka, a mreža se zatresla.

32. minut – Ritam meča je opao u poslednjih desetak minuta.

26. minut – Rodić je šutirao sa 18 metara, Stojković je siguran.

24. minut – Kapacitet Partizanovog stadiona, zbog bezbednosti, smanjen je na 24.000. Na tribinama je oko 22.000 gledalaca.

20. minut – Nova pretnja crno-belih! Nemanja R. Miletić je dobro šutirao sa ivice šesnaesterca, Borjan je odbranio, lopta mu je ispala, ali je do nje stigao pre Rikarda Gomeša.

17. minut – ŠANSA ZA PARTIZAN! Rikardo Gomeš je proigrao Pantića, koji je bio iskosa sa desne strane i šutirao – pored gola.

12. minut – Sada ista situacija samo obrnute uloge, Čaušić ruši Zakarića.

11. minut – Stojković je na zemlji. Janković je startovao na loptu, ali zakačio i Zvezdinog kapitena na ovom meču.

10. minut – Prvi pokušaj crveno-belih. Pantić je pokušao da izbaci loptu iz kaznenog prostora, ali je u stvari namestio Čaušiću otvoreni šut. Ipak, Zvezdin vezista je neprecizno tukao.

7. minut – ŠANSA ZA PARTIZAN! ZICER! Janković se ubacio ispred Babića, izašao sam pred Borjana, ali je onda šutirao neprecizno.

3. minut – Inicijativa crno-belih na početku, sada je Jankovićev šut izblokirao Degenek.

1. minut – ŠANSA ZA PARTIZAN! Posle 25 sekundi crno-beli umalo nisu poveli. Pantić je centrirao, Borjan se okliznuo, Janković je bio "na lopti", ali je intervenisao Babić.

1. minut – Utakmica je počela.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter