Izvor:
25.09.2018 u 08:07
0

Mladen Krstajić o „pobunjenicima“ u reprezentaciji: „Luki i Mijatu su vrata otvorena“!

Mijatu Gaćinoviću i Luki Milivojeviću vrata reprezentacije Srbije nisu zatvorena, poručuje selektor Mladen Krstajić

Gaćinović i Milivojević otvoreno su kritikovali selektora, ali on je u intervjuu za Kurir kazao im ništa ne zamera i da su interesi reprezentacije znatno iznad međusobnog unutar ekipe.

– Nisam tip koji bilo kome nešto zamera, pa nisam ni njima. Što se tiče Gaćinovića, njegova izjava iz nemačkih medija nije precizno prenešena. Jedna reč je potpuno promenila konstekst. Treba da idemo napred i shvatimo da je srpski fudbal iznad nas. Najvažnije je da dajemo maksimum za Srbiju. Što se tiče Luke, imamo dobar odnos. Nismo se čuli, ali mislim da je pravi momak. Možda je dao ishitrenu izjavu koju nije trebalo da da. Interes je gde radimo i za koga radimo, a to je Srbija – rekao je Krstajić, koji ovom prilikom nije prokomentarisao izjavu Matije Nastasića da neće igrati za nacionalni tim dok je on selektor.

Vrata reprezentacije im nisu zatvorena, poručio je selektor.

– Naravno da nisu, nikome nisu zatvorena. Čak i pre te Lukine izjave sam odlučio da ga ne pozovem, ali ne zato što ne zaslužuje, već je razlog pružanje šanse mlađim igračima. Luku veoma dobro znam i koliko je važan za reprezentaciju. Mladi su iskoristili šansu, a za Luku ili bilo kog drugog nisam rekao da su im vrata zatvorena. Ja mogu da pređem preko toga jer je Srbija iznad svega.

Selektor Srbije kaže da uspeva da se nosi sa pritiskom na svojoj poziciji.

– Ceo život sam imao pritisak, kad mi je bilo najteže, ponašao sam se da mi je lako. Ne želim javnosti da pokažem da mi je teško, tako sam vaspitavan. U svaku priču ulazim čistog obraza. Prošao sam kroz najteži period 1992. godine, kada sam morao da izbegnem iz Zenice, kroz život sam se borio i izborio za ono što zaslužujem. Poštenim radom i odnosom prema savezu i narodu, stojim ispred ekipe kada je najteže, a kada je najbolje, možda i ne pokazujem emocije koje bi trebalo. Ili ih pokažem tamo gde niko ne vidi. Igrači su ti koji donose pobedu – kaže između ostalog Krstajić.

informer.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter