Izvor:
25.09.2018 u 12:32
0

Milojević: Loša igra u derbiju je moja krivica, milion stvari smo zadržali u svlačionici!

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, preuzeo je svu krivicu za lošu igru u "večitom" derbiju.

"Nemamo mnogo vremena posle derbija i utakmica sa Partizanom je ad akta. Imam poverenje u ove igrače. To je bila jedna utakmica, gde ništa nije štimalo. Nisu igrači krivi, ja sam najveći krivac i odgovaram za sve. Tako je, kako je, i na tome treba da se završi", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda je u nedelju igrala 1:1 sa Partizanom, a već u sredu će igrati protiv Napretka odloženu utakmicu petog Super lige Srbije.

Igra crveno-belih u "večitom" derbiju izazvala je mnogo polemika i to je bila najlošija utakmica tog kluba ove sezone.

Milojević je naveo da "uvek postoji zabrinutost".

"Imamo je i kada su rezultati dobri, kada smo igrali dobro. Ono što je dobro treba da još više poboljšate, a ono što nije da popravite. Slede nove utakmice, novi izazovi. Očigledno nije bilo kako smo očekivali. Moja odgovornost je najveća i ne bežim od toga. Ali, probaćemo da to ispravimo i vidimo gde smo grešili", kazao je Milojević.

Šansu na derbiju, ali i prethodne dve utakmice pružio je igračima koji su Zvezdu pojačali poslednjeg dana prelaznog roka Goran Čaušić, Ričmond Boaći i Marko Marin, a Milojević je upitan i da li je zabrinut zbog igre Kafua.

"Igrači koji su došli mogu mnogo toga da pruže i pružiće sigurno, nemam dilemu. Što pre da se integrišu u ono što hoćemo i neće biti problema. Imam poverenja u Kafua. Možda treba malo više vremena, ali sam strpljiv. Možemo sve da prevaziđemo kroz rad", dodao je trener.

Milojević je istakao da ne bi voleo da se više priča o utakmici sa Partizanom, u kojoj "jednostavno nije bilo dobro".

"Jednostavno nije bilo dobro, ima milion stvari koje smo zadržali u svlačionici. Razgovarali smo, analizirali i idemo dalje. Što pre treba da zaboravimo derbi, nemamo mnogo vremena da se vraćamo i razmišljamo o svemu tome", rekao je Milojević.

Milojević je rekao da njegove fudbalere čeka teška utakmica protiv Napretka, za koji je imao samo reči hvale.

"Veoma teška utakmica za nas. Igraćemo protiv ekipe koja nam je prošle sezone napravila dosta problema. Puno je poštujemo. Imaju isti tim od prošle godine, kontinuitet. Napredak je uvek bio stabilan, sa trenerom iskusnim liscem, jedan od trenera koji mnogo znače sa tolikim iskustvom", rekao je Milojević.

On je naveo da ima problema kada se radi o sastavu, a uz to su Vujadin Savić i Nikola Stojiljković van tima, ali nije mogao konkretno više da kaže o povredama.

"Imamo mnogo igrača, pokušavamo da razigravamo sve, zato su i tu, da daju doprinos cilju koji imamo. Da će biti promena – biće, kao i u svakoj narednoj utakmici. Raspored je gust, igra se sreda – nedelja i nije baš lako. Ne smemo da imamo alibi ni za šta jer tako nećemo napredovati niti uraditi bilo šta", kazao je Milojević.

Trener Zvezde je pozvao navijače da dođu u Kruševac na utakmici koja će početi u sredu u 18.30 i pomognu ekipi kao što su radili do sad.

b92.net
Foto: crvenazvezdafk.com, twitter/fk crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter