Izvor:
28.09.2018 u 19:07
0

RASULO U JUNAJTEDU: Nije problem samo Pogba, evo ko je još ušao u sukob sa Murinjom!

Atmosfera u svlačionici Mančester junajteda nije na visokom nivou, čemu u prilog svedoče sve češći sukobi na relaciji trener – igrači. U okršaj sa Žozeom Murinjom ušao je Pol Pogba, ali nije on jedini koji se ne slaže sa trenerom, već je u konflikt sa portugalskim stručnjakom ušao i Markus Rašford.

Posle utakmice prvog kola Lige šampiona protiv Jang Bojsa, kada je odrađivan trening, Rašford nije slušao uputstva trenera, pa je Murinjo morao da reaguje. Mladom igraču je saopštio da nije toliko bitan koliko on misli, da ne igra dobro i da je zbog toga zamenjen u Švajcarskoj.

Pogba i Marsijal su takođe u sukobu sa Murinjom, Baji je takođe nezadovoljan od kada više nije u startnoj postavi. To nije kraj nezadovoljnih igrača u redovima "crvenih đavola", priča se da su uz Pogbu još novajlija Fred, ali i Šo, koji nije zaboravio tretman koji ima kod Murinja.

U svakom slučaju, sve miriše na pobunu mlađih fudbalera, za sada klub stoji uz Murinja, ali ne želi da proda Pogbu, tačnije traži ogorman novac. Da li će se situacija među zavađenim strana izgladiti, ostaje da se vidi, no sigurno je da ovakva situacija ne ide nikome iz Mančester junajteda u prilog.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter