Izvor:
01.10.2018 u 10:17
0

FUDBALERI PARTIZANA SAGLASNI U DUELU SA RADNIČKIM: Bili smo bolji!

Fudbaleri Partizana Nemanja Miletić i Nemanja Nikolić izjavili su danas da je njihova ekipa pokazala karakter u duelu sa Radničkim.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. U prvom poluvremenu nismo iskoristili neke šanse, te smo iz jedne njihove primili gol. Nažalost, krenulo je u drugom poluvremenu kako nismo mogli ni da sanjamo, ali smo i dalje verovali da možemo, jer smo bili bolji", rekao je Miletić za sajt kluba.

Partizan je u nedelju uveče igrao 2:2 sa Radničkim u Nišu u 10. kolu Super lige Srbije, iako je imao dva gola zaostatka.

Prvi gol za crno-bele dao je Nemanja Nikolić, a drugi Miletić.

Miletić je pohvalio saigrača uz reči da je dao "izvanredan gol", pokazao kvalitet i "pokrenuo ekipu".

Nemanja Nikolić bio je saglasan da je utakmica bila veoma teška i "jedna od najzahtevnijih za uzimanje bodova u ovom delu sezone".

"Radnički je iskoristio, slobodno mogu reći, neku našu pospanost i postigao dva gola. Osim toga, dalje nisu stvorili neke izglednije šanse. Drago mi je što je ekipa posle primljenog i drugog gola pokazala karakter i volju za pobedom, koju nažalost nismo ostvarili. Time možemo biti zadovoljni, ali ne i konačnim rezultatom, jer smo tek posle postignutog pogotka krenuli da igramo još jače ka protivničkom golu", rekao je Nikolić.

Partizan će u sledećem kolu igrati protiv Voždovca.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter