Izvor:
02.10.2018 u 08:12
0

Vuletić: U Nišu su hteli da nas linčuju! (VIDEO)

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić kaže da su čelnici crno-belih umalo linčovani na stadionu Radničkog u Nišu u nedelju uveče

Viceprvak Srbije igrao je nerešeno 2:2 sa "meraklijama" u 10. kolu Superlige, a na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako Nišlije brutalno vređaju upravu Partizana.

Vuletić za Informer otkriva da se nije završilo na tome.

– Navijači Radničkog napali su našu delegaciju, i to je bilo mučno. Tokom celog meča oni su nam se najpogrdnije obraćali. Taj čin eskalirao je fizičkim napadom. Navijači su pokušali da preskoče betonsku ogradu i upadnu u ložu, a u nezapamćenom stampedu zadobio sam povredu kolena – kaže Vuletić.

Drugi čovek Partizana osvrće se na grešku glavnog arbitra Milorada Mažića, koji je oštetio crno-bele za penal i kaže da je "parni valjak" čitave sezone izložen sudijskim nepravdama.

– Nije u pitanju moje krvavo koleno, nego je Partizan već dva meseca raskrvavljen. Prema nama se ponašaju kao da dolazimo iz venecijanskog geta. S tri strane stadiona čuo se povik "mrzim Beograd". Nisam stručnjak i ne razumem se da li je ruka uz telo, van tela, ali nije poenta samo u tome. Partizan je od početka takmičenja u Superligi veliki broj puta drastično oštećen, a to se potvrdi tek posle – kaže Vuletić.

On dodaje da se ljudi iz FSS oglušuju o zahteve Partizana.

– Imamo zlonamerno ponašanje od strane FSS i Sudijske komisije. Dva puta smo tražili da se glasa o VAR tehnologiji. Nije to tražio bilo koji klub, a i da jeste, oni se oglušuju. Nije ovde u pitanju da li za Partizan navija dva, deset ili 30 odsto, neka smo manjina… Ali u Srbiji i manje manjine imaju veća prava – zaključuje Vuletić.

informer.rs
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter