Izvor:
03.10.2018 u 08:29
0

Sunovrat mlade zvezde: „Luka Adžić nije bolji čak ni od naših omladinaca“!

Belgijski mediji bili su nemilosrdnu prema Anderlehtu posle usled lošeg starta sezone, a na meti našao se i bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić.

Adžić je letos prešao u Anderleht iz Zvezde, ali nije uspeo da se izbori za mestu i timu trenera Vanhejzebruka.

Talentovani srpski fudbaler je takođe kritikovan od srpske javnosti, tačnije one "zvezdaške", jer je na neslavan način završio svoj mandat u šampionu Srbije.

Anderlehtova očajna forma u ligi (u poslednjih pet mečeva imaju isto toliko bodova, a nalaze se na trećoj poziciji belgijskog šampionata. Oni su, pride, u kupu Belgije ispali od niželigaša Sen Žiloe, a onda su tamošnji mediji tek krenuli sa "prozivkama".

"Trener Vanhejzebruk je delimično odgovoran. Nije kriv za sastav koji mu je stavljen na raspolaganje i sa kojim mora da radi. Od 14 igrača koji su mu dovedeni, nekoliko njih je donelo neki kvalitet. Adžić i Abazaj nisu čak bolji ni od omladinaca iz B tima. Nisu se izborili ni za mesto na klupi. Zato trener nema ofanzivne opcije sa klupe", reči su uglednog portala "Het Nieuwsblad".

Adžić, kao i pomenuti Kristal Abazaj, nisu još uvek ušli na teren, ali su od strane kluba najavljeni kao pojačanja kada su dolazili.

b92.net
Foto: luka adzic/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter