Izvor:
04.10.2018 u 20:27
0

LIGA EVROPE: Silni Milan za devet minuta srušio Olimpijakos, Dinamo nastavio da gazi!

Fudbaleri Milana bili su bolji od Olimpijakosa sa 3:1 na "San Siru" u drugom kolu Lige Evrope, te su tako došli do druge pobede u ovom takmičenju nakon tesnog trijumfa nad Didelanžom u prvoj rundi.

Gosti iz Atine su poveli posle samo 14 minuta igre, kada je gol postigao Gerero koji je odlično skočio posle asistencije Kutrisa i glavom savladao Pepea Reinu.

Pokušavali su izabranici Đenara Gatuza da se vrate u meč, imali su najpre dve prilike preko Susa koji ne bio neprecizan.

Ipak, ofanziva se isplatila roso-nerima koji su za svega devet minuta uspeli da postignu čak tri gola i savladaju Olimpijakos. Rezervisti su uneli mnogo živosti u igru Milana, pa je tako Hakan Čalhanoglu namestio dva gola, a Patrik Kutrone isto toliko puta zatresao mrežu, dok je jednom to uradio Gonzalo Iguain.

Drugi trijumf u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju ostvarili su fudbaleri Dinama iz Zagreba koji su kao gosti slavili protiv Anderlehta sa 2:0.

Ekipi iz Hrvatske je umnogome pomogao da dođe do pobede defanzivac iz Bosne i Hercegovina Ognjen Vranješ koji je na početku drugog poluvremena dobio crveni karton, a prethodno je skrivio jedanaesterac koji je u gol pretvorio Izet Hajrović.

Drugi pogodak za "modre" na ovom susretu postigao je Amer Gojak u 68. minutu posle odličnog udarca iz daljine.

Salcburg je posle preokreta pobedio Seltik sa 3:1. Meč je za goste počeo fenomenalno, pošto su poveli nakon svega dva minuta igre preko Eduara.

Ipak, u drugom poluvremenu igra šampiona Škotske se raspala, pa je protivnik to iskoristio i u razmaku od 18 minuta postigao tri gola što im je bilo dovoljno za trijumf. Mrežu Seltika su pogađali dva puta Munas Dabur i jednom Japanac Takumi Minamino.

Zenit je u Sankt Petreburgu posle dosta muka slomio otpor odlične ekipe Slavije iz Praga. Izabranici Sergeja Semaka su do trijumfa stigao tek u 81. minutu, kada je igrač koji je ušao sa klupa Aleksandar Kokorin uspeo da savlada Kolara. Ceo meč za domaćina odigrao je Branislav Ivanović.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter