Izvor:
06.10.2018 u 08:58
0

Novi gazda, nova pravila: Berluskoni napravio pravilnik ponašanja i oblačenja u Monci!

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni se nekoliko godina pošto se povukao, a zatim i prodao Milan vraća u fudbal, sada kao vlasnik Monce, tima koji nikada nije nastupio u Seriji A.

Berluskoni ima zanimljivu viziju fudbalera koji će braniti boje Monce.

"Monca će biti tim za primer, sastavljen od mladih italijanskih igrača. Nema tetovaža, brada, ludih frizura, našli smo frizera u Monci koji će ih besplatno šišati. Moraju da budu primer na terenu, da budu džentlmeni, da se izvine rivalu kada naprave faul i da budu pristojni prema sudiji", istakao je Berluskoni.

Spisak se tu ne završava, već će imati obaveze i van terena.

"Kada ih zamole za autogram, moraju lepo da napišu svoje ime, ne samo da nažvrljaju, uz to moraju i lepo da se obuku, sa ukusom i da ne budu pocepani i aljkavi kao današnji fudbaleri. Želim da napravim nešto sasvim drugačije u modernom fudbalu", zaključio je italijanski biznismen.

kurir.rs
Foto: Twitter/ACMilan_INA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter