Izvor:
08.10.2018 u 16:56
0

Mladen Krstajić pred duele Srbije sa Crnom Gorom i Rumunijom: „Oslabljeni smo, ali imamo iste ambicije“!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da ekipa sa istim ambicijama ide u Podgoricu i Bukurešt, uprkos tome što je značajno oslabljena.

Srbija će protiv Crne Gore i Rumunije igrati bez Aleksandra Kolarova, Nemanje Matića i Nenada Krstičića.

"Oslabljeni smo, ovo je veliki udarac za nas, ali ambicije ostaju iste. Želimo da odigramo maksimalno i ostvarimo pozitivan rezultat, a to je sve sem poraza", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je istakao da je utakmica svakako istorijska, prva nakon razlaza dve zemlje, ali da očekuje sjajnu i prijateljsku atmosferu.

Krstajić je dodao i da je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković imao veliki uticah na njega, da ga izuzetno ceni, mada će sada biti rivali.

Dušan Tadić, koji će na ove dve utakmice biti kapiten, izjavio je da je to velika čast, ali i da bez obzira na traku uvek pruža maksimum za Srbiju.

"Čeka nas utakmica sa sjajnim rivalom i sa prijateljima. Za mene je Crna Gora skoro kao ista država i verujem da ćemo igrati odličan meč. Naravno, nadam se povoljnom rezultatu", poručio je Tadić.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter