Izvor:
09.10.2018 u 08:08
0

Apel crnogorskih navijača pred duel sa Srbijom: „Zaboravite politiku, slavimo domovinu na koju će protivnik zube slomiti“!

Navijači crnogorske reprezentacije poručuju da meč protiv Srbije u Ligi nacija nije ništa drugačiji od utakmica koje su do sad igrane u Podgorici.

Oni poručuju da uz podršku "dvanaestog igrača" sa tribina atmosfera treba da bude ista kao na prethodnim duelima, bez uplitanja politike.

Srbija gostuje Crnoj Gori u četvrtak, 11. oktobra na "Stadionu pod Goricom".

"Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime – sporedno je. Ostavite kući politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad – još jedan protivnik zube slomiti. Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već nać način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo igrati, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu – za slavu, za narod – za državu!", poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora.

b92.net
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter