Izvor:
09.10.2018 u 08:15
0

Nema mesta u Valensiji: Uroš Račić menja klub!

Srpski fudbaler Uroš Račić nedavno je došao u Valensiju, a već bi ponovo mogao da menja sredinu.

Ipak, promena sredine ne bi bila ogromna, jer bi ostao u španskom prvenstvu, a iz redova Valensije pojačao bi Espanjol, piše španski portal "El Gol Digital".

Espanjol ima odličnu sezonu iza sebe i trenutno zauzima peto mesto na tabeli LaLige, a jedan od najazaslužnijih za to je talentovani 21-godišnji vezista Mark Roka.

Roka je svojim partijama privukao pažnju najvećih evropskih giganata, a pominje se da bi Barselona ili Real Madrid mogli da izdvoje pozamašnu sumu za njega.

Espanjol bi u tom slučaju morao da nadomesti "rupu" u veznom redu, a kao idealnog za tako nešto vide bivšeg fudbalera Crvene zvezde Uroša Račića.

Račić je letos prešao na Mestalju u redove Valensije za 2,2 miliona evra, ali za sada nastupa samo za B tim te ekipe. U dosadašnjem toku prvenstva postigao je jedan gol na šest nastupa.

Iznos koji bi Espanjol morao da izdvoji za Račića nije poznat, a podsećamo da Zvezdi sleduje 20 odsto od njegovog narednog transfera, prema dogovoru sa Valensijom.

b92.net
Foto: uros racic/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter