Izvor:
18.10.2018 u 08:50
0

Zvezda angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Francuskoj!

Crvena zvezda je angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Francuskoj "Dipon-Moreti i Ve" iz Pariza u slučaju protiv prestižnog lista "Ekip" (L'Equipe).

Advokatsku kancelariju smeštenu nedaleko od Jelisejske palate vode "kralj" francuskih advokata Erik Dipon-Moreti (58) i jedan od mladih "lavova" u tom poslu Antoan Ve (35).

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da se niko iz kluba neće pojedinačno oglašavati u vezi pisanja "Ekipa" da je neimenovani Zvezdin funkcioner navodno nameravao da uplati pet miliona evra na njen poraz od najmanje pet golova razlike od PSŽ-a, već da će crveno-beli izaći u javnost sa konkretnim stvarima onda kada advokati završe svoj deo posla.

Neki mediji navode da se Zvezda nada milionskoj odšteti, međutim, u klubu to nisu mogli da potvrde, već su samo rekli da će o tome odlučivati advokati, piše Politika.

Naveli su i da cilj nije novac, već da se odbrani ime i ugled kluba pred ozbiljnim klevetama.

politika
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter