Izvor:
06.09.2016 u 13:30
0

MUSLIN NAKON REMIJA: „Ne tražim ALIBI, ali…“

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je sinoć da je nacionalni tim zaslužio da pobedi Republiku Irsku na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Srbija je odigrala nerešeno sa Irskom (2:2) na stadionu Rajko Mitić, ispustivši trijumf u finišu meča.

Držali smo loptu u našem posedu, napadali, imali mnogo šansi i apsolutno zaslužili pobedu. Ipak, to je fudbal i takve stvari se dešavaju. Kod našeg vođstva Pavlović je pogodio prečku, dok su nam Irci pretili samo iz prekida rekao je Muslin na konferenciji za medije posle meča.

On je dodao da je ekipa podlegla pritisku i lošim rezultatima iz prethodnih kvalifikacija.

Ostali su ožiljci iz prošlosti. Igrali smo u grču, na sve to primili smo rano gol. Ne tražim alibi, ali kiša nam nije išla na ruku jer ovakav teren ne odgovara ekipi koja želi da igra i napada. Teren je bio veoma loš.

Muslin ističe da i pored remija ima razloga da bude optimista jer su igrači pokazali veliku želju.

Bilo je dobrih i loših momenata. Sama činjenica da Irci iz igre nisu napravili ništa. Tu sam igračima da usadim pobednički mentalitet, smatram da ćemo igrati sve bolje. Da je večeras sve bilo idealno, tu mislim na sve uslove i naše suspenzije, dobili bio 3:0 ili 4:0 – zaključio je Muslin.

Selektor Republike Irske Martin O''Nil istakao je da nije nezadovoljan remijem u Beogradu.

Fantastično smo otvorili meč, mogli do poluvremena da postignemo dva gola i imali veliki posed lopte. Penal je preokrenuo dešavanja, nisam siguran da li je bio posle "mekanog" duela. Od tada Srbija je bila bolja, ali smo definitivno zaslužili bod – rekao je O''Nil.

Srpski fudbaleri naredni meč igraju u Moldaviji 6. oktobra.

Tanjug
Foto: Twitter/sportcrnagora

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter