Izvor:
27.10.2018 u 08:59
0

Problemi na „Marakani“: Kafu nije išao u Liverpul zbog suspenzije od strane kluba!

Napadač Crvene zvezde Džonatan Kafu nije putovao u Liverpul zato što je bio suspendovan. Kako saznaju "Novosti", klub je izrekao ovu disciplinsku meru jer se Brazilac nije dovoljno zalagao na treninzima i nije revnosno ispunjavao zadatke koje je dobijao od trenera Vladana Milojevića.

Najbolji pokazatelj Kafuovog učinka jesu utakmice u Evropi – Brazilac je igrao samo 60 minuta, i to na beogradskom meču protiv Salcburga. Od tada ni sekund, što bi se reklo, LŠ nije ni primirisao. Zbog toga je i sam Kafu sigurno nezadovoljan.

– Niko nije suspendovan, svi treniraju – rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde.

Suspenzija je možda prošla, ali problemi sigurno postoje. Situacija sa Kafuom tek treba da se raščisti, u suprotnom bi njegova pozajmica sa Bordoom mogla već u januaru da se raskine, iako je dogovoreno da ostane do kraja sezone.

novosti.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter