Izvor:
30.10.2018 u 08:51
0

Problemi za Zvezdu: Boaći ne igra protiv Liverpula!

Novi peh za Crvenu zvezdu, Vladan Milojević neće moći da računa na Ričmonda Boaćija za meč Lige šampiona protiv Liverpula 6. novembra

Boaći se povredio na utakmici Liverpula i Crvene zvezde, gde je odigrao svih 90 minuta i gotovo sigurno, prenosi Telegraf, neće biti spreman za revanš na "Marakani", koji je na programu u utorak 6. novembra.

Napadač iz Gane obnovio je povredu zadnje lože, koja ga muči od povrtaka iz Kine. Već je pauzirao nekoliko mečeva zbog povrede zadnje lože, pa je bio van konkurencije i za duel u Parizu protiv PSŽ-a.

Boaći nije igrao na meču protiv Mačve, a neće uspeti da se oporavi i za utakmicu protiv Liverpula u 4. kolu Lige šampiona.

Duel na Enfildu propustili su bek Milan Rodić i dosad jedini strelac za Zvezdu u Ligi šampiona, Marko Marin. Obojica bi trebalo da budu spremni za duel protiv Liverpula u Beogradu.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter