Izvor:
03.11.2018 u 16:48
0

ZVEZDA AUTOGOLOM SLOMILA ŽILAVI PROLETER: Crveno-beli 14. pobedom u Superligi najavili okršaj sa Liverpulom!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Proleter u Novom Sadu 2:0 (1:0) u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

Šampion je poveo autogolom Aleksandra Andrejevića u devetom minutu, a konačan rezultat postavio je El Fardu Ben u 56.

Zvezda sada na vrhu tabele ima 43 boda, dok je Proleter trenutno peti sa 23.

Ekipa Dragana Radojičića je pokazala da nije bez razloga u gornjem delu tabele. Međutim, crveno-beli su poveli u ranoj fazi meča, pa iako je domaćin u nastavku znao da zapreti, pitanje pobednika se nije postavljalo.

Andrejević je u devetom minutu nespretno reagovao posle centaršuta Lorenca Ebisilija, sve zbog lošeg stranja terena, i zatresao sopstvenu mrežu za vođstvo gostiju od 1:0.

U prvom poluvremenu igralo se u sporom ritmu, a kada je Ben u 56. minutu, posle asistencije Filipa Stojkovića povisio na 2:0, dileme više nije bilo.

Uprkos tome, Proleter se nije predavao i nekoliko puta je opasno zapretio šampionu. Čović je čak i zatresao Zvezdinu mrežu u 79. minutu, ali je Vujaklija, koji je bio u ofsajdu, smetao golmanu Popoviću, pa je gol poništen.

Crveno-beli u utorak u 18.55 dočekuju Liverpul u četvrtom kolu Grupe C Lige šampiona, a onda sledećeg vikenda u Superligi gostuju Dinamu iz Vranja.

Proleter u 16. kolu prvenstva ponovo igra u Novom Sadu, sa niškim Radničkim.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter