Izvor:
07.11.2018 u 11:40
0

SVE „ANTENE“OKRENUTE KA CRVENOJ ZVEZDI POSLE GRANDIOZNE POBEDE NAD LIVERPULOM: Fantastičan uspeh crveno-belih u Napoliju izazvao strah!

Fudbaler Napolija Hose Kaljehon, posle pobede Crvene zvezde nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona, ističe da je u C grupi sve otvoreno i da njegov tim mora da savlada prvaka Srbije u Napulju 28. novembra.

Napoli je remizirao sa Pari Sen Žermenom (1:1) i sva četiri kluba su u igri za prolaz u osminu finala elitnog takmičenja, jer ih ih od prvoplisiranog Liverpula do četvrte Zvezde deli samo dva boda.

– Sada je sve otvoreno, moramo da protiv Zvezde ostvarimo tri važna boda i daćemo sve od sebe da dođemo od njih. Kao što nam je rekao trener Anćeloti, mnogi su mislili da smo bili "mrtvi" posle žreba, ali mi i dalje smo tu i igramo dobar fudbal – rekao je Kaljehon, a prenosi italijanski Skaj.

Nerešen ishod na San Paolu je pravedan, smatra španski krilni napadač.

– PSŽ je imao odlično prvo poluvreme, a mi smo u drugom pritiskali i došli do remija. Važno je da ne gubimo, iako smo hteli više. Ipak, u igri smo i dalje – kaže bivši fudbaler Real Madrida.

Nema sumnje da je trijumf Zvezde itekako uzdrmao Italijane kojima nije svejedno jer su im crveno-beli naredni rival u Ligi šampiona. U Naoliju je trenutno 'opsadno stanje', te se uveliko pravi taktika za izabranike Vladana Milojevića.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/crvenazvezda_en

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter