Izvor:
08.11.2018 u 08:38
0

LIGA ŠAMPIONA: Degenek se našao u timu kola!

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek našao se u najboljoj postavi četvrtog kola Lige šampiona, po sportskoj aplikaciji.

Šampiona Srbije savladao je Liverpul sa 2:0, čime je priredio najveće iznenađenje u dosadašnjem delu elitnog fudbalskog takmičenja.

Jedan od najvažnijih fudbalera za ovakav trijumf bio je Degenek, koji je odigrao fenomenalnu partiju i zajedno sa Vujadinom Savićem komandovao je u odbrani.

Zvezda nije primila gol protiv moćnog napada engleskog kluba, a štoper Crvene zvezde je imao nekoliko sjajnih intervencija i po "Sofascore" zaslužio je ocenu 7,8.

Pored njega u odbrani se još nalaze Felipe Luis (8,2), Kostas Manolas (7,7) i Džošua Kimih (7,6), dok je na golu Samir Handanovič (8,3).

Vezni red čine fudbaleri Real Madrida Geret Bejl (9,1) i Toni Kros (10), kao i Karlos Soler (8,5) iz Valensije, odnosno Rijad Mahrez (9,3) – Mančester siti.

Napad je rezervisan za Harija Kejna iz Totenhema (9,0) i Gabriela Žezusa (8,7), fudbalera šampiona Premijer lige. Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov dobio je ocenu 8,4 i zamalo mu je izmakla najbolja postava, kao i Milan Borjan koji je zaslužio 7,9.

Izvor: B92
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter