Izvor:
15.11.2018 u 21:25
0

SRPSKI GOLGETER NA METI BAVARACA: Bajern Minhen želi Luku Jovića!

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović posle odličnih nastupa za Ajntraht iz Frankfurta mogao bi da ostvari veliki transfer u minhenski Bajern, prenosi nemački Kiker.

Kako se navodi, Bajern sprema veliku "čistku" kako bi se oslobodio vremešnih igrača poput Franka Riberija, Arjena Robena i Rafinje, neće ostati ni Džejms Rodrigez, a Jović je označen kao pravo osveženje u podmlađivanju tima.

Bavarski gigant čeka prvo da Ajntraht otkupi ugovor srpskog centarfora od Benfike, a onda i da krene u napad transfer koji bi mogao da košta najmanje 30 miliona evra.

Jović je trenutno prvi strelac Bundeslige sa devet golova, skrenuo je pažnju i Napolija, kao i Barselone, čiji predstavnici dolaze u Beograd da ga gledaju protiv Crne Gore u utakmici Lige nacija.

Bajern želi i Jovićevog saigrača Anta Rebić, ali i defanzivce Džeremija Pavara iz Štutgarta i Kevina Fogta iz Hofenhajma.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter