Izvor:
23.11.2018 u 21:50
0

TO NIJE DRŽAVA, NEGO PEĆINA: Reprezentativac Azerbejdžana zahvalan svojoj vladi što nije priznala Kosovo! Evo i zašto (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Azerbejdžana izgubila je u poslednjem meču Divizije D Lige nacija u Prištini od tzv. Kosova čak 4:0, ali poraz nije ono što je goste najviše zabolelo.

Tzv. Kosovo je obezbedilo plasman u viši rang pobedom u dirktnom duelu sa Azerima, koji su u Prištini doživeli neverovatno neprijatno iskustvo.

O tome svedoče reči reprezentativca Azerbejdžana Ruslana Kurbanova.

"Jednostavno, ljudi moraju da poštuju vrednosti drugih nacija, što u Prištini nije bio slučaj. Naša himna je izviždana. Dobro je što vlada Azerbejdžana nije priznala nezavisnost Kosova, jer to nije država, nego je pećina", rekao je Kurbanov.

On je dodao da zviždanje himni nije bila jedina neprijatnost za goste na tom meču, jer su domaći navijači sve vreme vređali fudbalere Azerbejdžana.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter