Izvor:
07.12.2018 u 20:59
0

SRBIJA MENJA SELEKTORA MLADENA KRSTAJIĆA? Evo šta o tome kaže predsednik FSS Slaviša Kokeza!

Predsednik FSS Slaviša Kokeza rekao je u Banjaluci izjavio je da od njega niko nije čuo priče o smeni selektora Mladena Krstajića.

Kokeza je predvodio delegaciju FSS na proslavi banjalučkog Borca.

U obraćanju novinarima osvrnuo se na žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Srbija se našla u grupi sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom.

– Izuzetno teška grupa, o čemu najbolje govori da je s nama evropski prvak i da smo na poslednjih pet utakmica poraženi od Ukrajine. Ali, to je prošlost i siguran sam da će naši fudbaleri, koji su izneli Ligu naciju, a i neki drugi koji sigurno zaslužuju poziv, uspeti da obezbede Srbiji mesto na šampionatu Evrope – rekao je Slaviša Kokeza.

Upitan da li će Mladen Krstajić voditi "orlove" u kvalifikacijama, uprkos medijskim pisanjima da će biti smenjen, Kokeza je odgovorio:

– Mediji izveštavaju i pišu šta misle da treba, to je u opisu njihovog posla. Ja ne znam da li ste nekad čuli moju izjavu na tu temu – izjavio je Kokeza.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter