Izvor:
11.12.2018 u 18:42
0

STRAVIČNA NESREĆA BIVŠEG ZVEZDINOG FUDBALERA: Autom se zakucao u policijsko vozilo pod rotacijom!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Marković doživeo je stravničnu saobraćajku usred Torina.

Trojica fudbalera iz mlađih kategorija Juventusa, Srbin Luka Marković, Kristijan Makoun iz Venecuele i Serao (Portugal) sudarili su se sa policijskim automobilom koji je pod rotacijom išao na uviđaj.

Sve se dogodilo veoma brzo i srećom nije bilo teže povređenih.

Na licu mesta mogao je da se vidi samo smrskan automobil, a prema priloženom snimku teško je bilo zamisliti da niko nije povređen. Srećom, tako je zaista i bilo.

Mrković, koji trenutno nastupa za mlađe selekcije Juventusa, ima samo 18 godina. Početkom godine je tek postao punoletan.

Svoje prve fudbalske korake napravio je u mlađim selekcijama Zvezde, nakon čega je prešao u Čukarički. Sa Banovig brda se preselio na ''čizmu'' gde je najpre potpisao za Krotone, a onda je prosleđen na pozajmicu u Juventus za cifru od 100.000 evra, na period do kraja juna 2019. godine.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter