Izvor:
18.12.2018 u 08:49
0

FUDBALSKI KLUB NAPREDAK SAOPŠTIO: Protiv Lalatovića biće podneta prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije!

Fudbalski klub Napredak saopštio je da se ne oseća odgovornim za incident u kome je učestvovao trener niškog Radničkog Nenad Lalatović jer je, kako su naglasili iz Kruševca, bio između akreditovanog novinara i njega.

U saopštenju objavljenom na sajtu kluba navodi se da je Lalatović vređao portparola kluba Valentinu Vasić nakon njenog pitanja, posle čega je reagovao novinar lokalnog portala Stevan Milutinović "izazvan nastupom Lalatovića i uzvrtio mu psovkama".

"Ponašanje trenera Radničkog Lalatovića u najmanju ruku je neprihvatljivo, imajući u vidu da je bio trener Napretka, kao i to da ga je Napredak promovisao kao trenera, da bi svoju karijeru nastavio u Crvenoj zvezdi, Čukaričkom, Vojvodini i Radničkom iz Niša. Vređanjem službenog lica kluba, na potpuno privatnoj osnovi, bez bilo kakvih argumenata, pokušavajući da opravda svoje sramno ponašanje na terenu tokom utakmice, Lalatović je još jednom pokazao svoju kulturu", navodi se na sajtu Napretka.

Iz Napretka su najavili da će protiv Lalatovucba podneti prijavu Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

"Fudbalski klub Napredak najstrože osuđuje ponašanje trenera Lalatovica i novinara Milutinovića i smatra ih neprimerenim ljudima koji se bave sportom", zaključuje se.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/techsportserbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter