Izvor:
26.12.2018 u 10:38
0

FUDBALSKI TRANSFER: Mančester Junajted zaintresovan za srpskog fudbalera Nikolu Milenkovića!

Engleski velikan Mančester Junajted, i po odlasku menadžera Žozea Murinja, zainteresovan je za transfer srpskog fudbalera iz Fiorentine Nikole Milenkovića.

Klub sa Old Traforda započeo je novu rundu pregovora sa zastupnicima Milenkovića kako bi već u januaru popunio goruće pitanje u odbrani.

Bez obzira na dolazak Olea Gunara Soskjera umesto Murinja, koji ga je uživo gledao u Podgorici u meču Crne Gore i Srbije u Ligi nacija, Mančester Junajted i dalje želi snažnog defanzivca sa ulogama štopera i desnog beka.

Fiorentina neće lako da se odrekne 21-godišnjeg Milenkovića, posebno zbog čvrstog ugovora do 2022, ali bi ponuda od 50 miliona evra bila adekvatna za transfer.

Milenković je od leta prošle godine član Fiorentine, nakon prelaska iz Partizana za 5,1 milion evra.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@JaynaRDaviskz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter