Izvor:
16.01.2019 u 10:26
0

LUKA JOVIĆ NAJBOLJE REŠENJE ZA KONKURENCIJU LUISU SUARESU: Barselona pokušava transfer fudbalera za 35 miliona evra!

Barselona će na leto pokušati da ostvari transfer Luke Jovića i za 35 miliona evra ga dovede iz Ajntraht Franfurta, prenosi španska Kadena Kope.

Jović je u velikom broju napadača (Verner, Pjontek, Dolberg…) označen kao najbolje rešenje za konkurenciju Luisu Suaresu, ali i kasnije dugoročnu zamenu.

Na ovom poslu angažovan je da radi generalni direktor Barselone Pep Segura, jedan od glavnih ljudi iz kluba za transfere.

Prethodno, Ajntraht će morati da otkupi kompletan ugovor Jovića od Benfike za 12 miliona evra, iznos koji je dogovoren prilikom sklapanja dvogodišnje pozajmice.

Jović je trenutno, zajedno sa Pakom Alkaserom iz Borusije Dortmund, prvi strelac nemačke Bundeslige sa 12 golova.

Izvor: b92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter