Izvor:
19.09.2016 u 15:41
0

KOŠTALA GA ČETIRI PORAZA NA DOMAĆEM TERENU: Marić napustio klupu Novog Pazara

Samo dve pobede posle devet kola bilans je Novog Pazara u Superligi Srbije, a ceh je platio trener Zoran Marić koji je podneo ostavku.

Kap u prepunoj čaši bio je subotnji poraz od Mladosti 2:1, što je četvrti uzastopni poraz na domaćem terenu. Zbog toga su navijači još u prvom poluvremenu tražili Marićevu ostavku.

Podneo sam ostavku. To je normalna, prirodna i, s moje strane, moralna odluka. Stvoren je negativan ambijent i više nije postojao nijedan razlog da svojim prisustvom iritiram publiku. Nisam ni želeo da budem toliko sebičan i da ne mislim o posledicama na klub i igrače, koje bi nastale da sam kojim slučajem odlučio da nastavim sa radom. Napuštam Novi Pazar prepun lepih utisaka. Ne postoji niko kome bih mogao da uputim bilo kakvu zamerku. Odlazim mirne savesti – rekao je Marić za Sportski Žurnal.

Posle prozivki on je seo na klupu, a vođenje ekipe je prepustio pomoćnom treneru Izetu Ljajiću.

Tim potezom želeo sam da zaštitim ekipu, trebalo je momke smiriti i stvoriti ambijent da se napravi pozitivan rezultat, jer je za tako nešto imalo još dovoljno vremena. Sve je urađeno u dogovoru sa Izetom Ljajićem. Odlazak iz Novog Pazara je najpoštenija odluka koju sam mogao da donesem. Možda moj naslednik bude video ono što ja nisam uspeo – zaključio je Marić.

Još se ne zna ko će sesti na klupu tima sa Jošanice, ali će ekipu u Kupu protiv Mladosti iz Bačkog Jarka voditi upravo Izet Ljajić.

Izvor: Sportski Žurnal
Foto: Youtube Printscreen/ZooMUE2008

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter