Izvor:
20.09.2016 u 13:26
0

NEMA PREDAJE: FSS ponovo pokušava da privoli Krkića da igra za Srbiju

Sećate li se Bojana Krkića? To je fudbaler rođen u Španiji, kojem je otac iz Srbije, a majka Špankinja. Bio je veliki potencijal koji je ponikao u školi Barselone i predviđana mu je svetla budućnost. Zbog toga su se za njegovu naklonost borili srpski i španski savez.

Bojan je izabrao da igra za Španiju, ali je samo jednom obukao dres „furije“. Bilo je to 10. septembra 2008. protv Jermenije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. Pošto od tada nije pozivan u nacionalni tim, Fudbalski savez Srbije je rešio da ga ponovo privoli da obuče dres „orlova“.

Kako je objavljeno u emisiji „Total soker“ na SOS kanalu, FSS obavlja poslednje formalnosti, kako bi se 26-godišnji fudbaler pridružio izabranicima Slavoljuba Muslina. Navodno je i Bojan izrazio želju da zaigra za zemlju odakle mu je otac.

Krkić od 2014. igra u Premijer ligi za Stouk za koji je na 48 utakmica postigao 12 golova.

Happytv.rs
Foto: Youtube Printscreen/allison mackillop

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter