Izvor:
02.03.2019 u 22:04
0

SAVIĆ PUN UTISAKA NAKON DERBIJA: Sa budalama se ne raspravljam!

Fudbaleri Crvene zvezde Dušan Jovančić i Vujadin Savić istakli su da ne mogu da se zadovolje remijem protiv Partizana (1:1) u 159. večitom derbiju, ali da je nerešen ishod najrealniji.

Ne mozemo da budemo zadovoljni, verujem da nije ni Partizan. U drugom poluvremenu smo bili dosta bolji, promašili dosta šansi. Remi je na kraju i realan – rekao je Jovančić novinarima posle utakmice.

Jovančić je opisao i veliku šansu koju je imao i sjajnu odbranu Vladimira Stojkovića.

Video sam da ide u gol, ali Stojke je dobro izvadio. Moramo da zaboravimo ovaj meč, ne zato što je loša, već da bismo se okrenuli narednim – naveo je on.

Njegov saigrač Vujadin Savić izneo je niz zamerki na suđenje, smatrajući da je njegov tim oštećen nekoliko puta.

Iskreno, nisam zadovoljan rezultatom. Ne bih da dižem tenziju, ali ako su oni posle prvog meča onda moram. Poništen nam je gol, oni su ga dali iz ofsajda… Ipak, na kraju je zaslužen rezultat. Idemo ka tituli, glave gore – rekao je Savić.

Isto tako, izjavio je i da su Partizanovi igrači Strahinja Pavlović i Nemanja Nikolić zaslužili da dobiju crveni karton.

Verujem da sudija Grujić nije namerno pravio greške. Mi nismo kao oni da kukamo. Ne treba da se diže tenzija i da pričamo kako nam nije priznat čist gol. Provocirali su nas tokom čitave utakmice, morali smo da odgovorimo žustro i da im pokazujemo gde su došli. To je i razumljivo, s obzirom na stanje na tabeli – poručio je Savić i posebno apostrofirao Sašu Zđelara u vezi provokacije.

Savić se osvrnuo i na izjave iz crno-belog tabora da su "pokazali da su jači".

Sa budalama se ne raspravljam, jer ako uđeš u rapravku možeš da izgubiš. Tabela dovoljno govori – zaključio je Savić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Youtube (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter