Izvor:
06.03.2019 u 21:05
0

MIRKOVIĆ: Mi smo igrali loše, nismo mogli da uspostavimo igru! Čestitao bih ekipi Radničkog na pobedi!

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je posle večerašnjeg poraza od Radničkog iz Niša sa 1:0 u derbiju 25. kola Superlige, da nema šta zameri svojim igračima.

Čestitao bih ekipi Radničkog na pobedi. Mi smo igrali loše, nismo mogli da uspostavimo igru. U drugom poluvremenu smo imali par nekih situacija, par šansi kad smo mogli da izjednačimo. Iz jednog udarca smo primili gol. Utakmica je bila tvrda, čvrsta, nije bilo prostora za igru sa obe strane – rekao je Mirković novinarima posle susreta u Humskoj.

Mirković je konstatovao da trenutna situacija na tabeli nije laka, jer crno-beli zaostaju 11 bodova za Radničkim.

Nemam sta da zamerim svojim igračima. Ova utakmica je došla posle derbija, gde smo se i fizički i emotivno istrošili. Momci su hteli, videli ste. Kao da nam je falio poslednji zamajac. Nismo mogli da premotamo do zeljene brzine – objasnio je Mirković.

Trener crno-belih istakao je da mu je obaveza i posao da motiviše igrače.

Moramo da se dignemo, da idemo napred. Nama je svaka utakmica bitna, zaostajemo mnogo. Naša obaveza je da igramo i prvenstvo i kup – rekao je Mirković.

Izvor: Tanjug
Foto: Zoran Mirković/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter