Izvor:
07.03.2019 u 06:41
0

ŽIVIMO SAN, VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI DALJE: Drinčić posle pobede u Humskoj protiv Partizana!

Fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Drinčić, posle sinoćnje pobede u Humskoj protiv Partizana sa 1:0, izjavio je da ekipa trenutno živi san, ali i da mu je smetala negativna atmosfera pre meča za koju je rekao da je stvorena bez potrebe.

Pred ovu utakmicu se bez potrebe stvorila nekakva negativna atmosfera, zla krv. Mislim da treba da se spusti malo lopta i da se igra ovaj fudbal, jer svanuće i sutra opet – rekao je Drinčić novinarima.

Radnički sada ima 11 bodova više od Partizana, sedam manje od Crvene zvezde, pa su konkurentni i za titulu.

Mi smo kompaktna ekipa, nemamo pojedinca koji može da iskoči. Mi radimo, treniramo, borimo se, živimo neki san, pa ćemo videti šta će biti na kraju – rekao je Drinčić.

Tokom Drinčićevog razgovora s novinarima, na kratko se umešao i trener Radničkog Nenad Lalatović.

Da je Partizana vratio najboljeg veznog igrača, možda bi se borio za titulu. Ne ide on nigde od mene, on sad mene voli – rekao je Lalatović o Drinčiću, koji naveo da sa "šefom ima fantastičan odnos".

Jedno od pitanja novinara bilo je da li vidi Radnički u finalu Kupa s Partizanom, jer je prethodno kapiten crno-belih Vladimir Stojković rekao da će to biti prilika za osvetu.

To je jako daleko, treba prvo da dođemo do polufinala Kupa. To je sve mnogo daleko – zaključio je Drinčić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter