Izvor:
26.09.2016 u 23:29
0

PRILIKA ZA DOKAZIVANJE: Muslin pozvao superligaške igrače u reprezentaciju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je spisak igrača iz Superlige Srbije za prijateljsku utakmicu sa Katarom u Dohi.

Tim Srbije za ovu akciju predvode petorica fudbalera Crvene zvezde Manojlović, Poletanović, Plavšić, Petković i Ristić, Vojvodina je dala isti broj igrača Kovačević, Maksimović, Malbašić, Planić i Paločević, dok su iz Partizana pozvani Kljajić, Milenković i Miletić.

Selektor Muslin ukupno je pozvao 20 fudbalera kako bi na delu video kandidate na najbolji nacionalni tim. Na njemu se nalaze:

Golmani: Filip Kljajić (Partizan), Filip Manojlović (Crvena zvezda).

Igrači: Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Marko Petković, Mihailo Ristić (Crvena zvezda), Nikola Maraš, Bogdan Mladenović (Rad), Nikola Milenković, Nemanja Miletić (Partizan), Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Filip Malbašić, Bogdan Planić, Aleksandar Paločević (Vojvodina), Nikola Ćirković (Voždovac), Miloš Stanojević (Radnički Niš), Slobodan Urošević (Napredak), Saša Jovanović (Mladost Lučani) i Ognjen Ožegović (Čukarički).

Muslin je dodao da je meč protiv Katara lepa prilika da na delu vidi igrače iz srpskog prvenstva i izrazio nadu da će se pokazati u pravom svetlu.

Termin je možda nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova. Uglavnom, moja želja je bila da vidimo sve igrače, ranije sam najavio da ćemo se okupljati s vremena na vreme, a evo sada nam se ukazala mogućnost da odigramo jednu dobru utakmicu i vidimo ono najbolje što ima naša liga – rekao je Muslin, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Utakmica između Katara i Srbije igra se u četvrtak od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.

Tanjug
Foto: Twitter/Futbol Markez

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter