Izvor:
27.09.2016 u 00:04
0

PRAVDA JE DOSTIŽNA: Problematični fudbaler PSŽ završio u zatvoru

Fudbaler Pari Sen Žermena Serž Orije osuđen je na dvomesečnu kaznu zatvora zbog toga što je udario laktom policajca u incidentu ispred noćnog kluba u Parizu krajem maja.

Orije će ostati na slobodi dok traje odluka o žalbi, ali će morati da plati 600 evra kazne i još 1.600 evra sudskih troškova, preneli su britanski mediji. Uprkos kazni Orije će biti na raspolaganju za utakmicu protiv Ludogoreca, u sredu u Bugarskoj u Ligi šampiona.

On je 30. maja učestvovao u incidentu ispred jednog noćnog kluba u Parizu. Njega je policija testirala na alkohol, kada je laktom udario policajca, koji je sutradan morao da uzme slobodan dan kako bi se oporavio od povrede, naveo je BBC. Orije je negirao optužbe, rekavši da je žrtva policijskog nasilja.

Njega je uprava Pari Sen Žermena suspendovala u februaru na mesec dana zbog vređanja tadašnjeg trenera Lorana Blana. Takođe, saigrača Anhela di Mariju je nazvao klovnom na društvenim mrežama. On je u petak isključen u utakmici protiv Tuluza zbog grubog prekršaja nad protivničkim igračem.

Beta
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter