Izvor:
18.03.2019 u 10:21
0

SVETOZAR MARKOVIĆ: Jedva čekam da ponovo budem na terenu i igram utakmice!

Fudbaler Partizana Svetozar Marković, koji se trenutno oporavlja se od operacije meniskusa, izjavio je da uskoro očekuje povratak na teren.

– Mnogo mi nedostaju utakmice i treninzi. Jedva čekam da ponovo budem na terenu i igram utakmice. O saigračima i našoj atmosferi da i ne pričam – rekao je Marković.

Njega je u timu zamenio takođe mladi Strahinja Pavlović, a Marković ističe da je pratio svog kolegu i da se on dobro snašao.

– Naravno da sam pratio, snašao se odlično i nadam se da će tako i nastaviti. Videli smo se nekoliko puta i razgovarali o njegovim utakmicama – rekao je Marković.

On je potvrdio da je već krenuo sa trčanjem, ali da sa ekipom neće odmah poceti da radi.

– Sa trčanjem sam počeo pre sedam dana, a sa loptom bi trebalo da počnem da radim u sredu ili četvrtak. Radujem se što se vraćam u Sportski centar, ali neću odmah početi da radim sa ekipom, već individualno sa kondicionim trenerom – objasnio je štoper crno-belih.

Markovih je ispričao i kako su tekli prvi dani oporavka i da mu je u tom periodu najveća podrška bila porodica.

– Prve dane posle operacije sam mirovao i u bolnici, a potom i kod kuće. Trudio sam se da tih dana što manje zamaram koleno, a onda sam četvrtog krenuo sa laganim vežbama – rekao je štoper crno-belih i dodao da se tokom tog perioda nije pitao zašto se baš njemu desila takva povreda.

– Pa nisam baš razmišljao o tome zašto se meni desilo baš u trenutku kada sam u dobroj formi i kada treba da igram fudbal. Vrlo realno posmatram stvari u životu, a pritom sam svestan da je ovo fudbal i da se svakom može desiti. Od prvog trenutka samo razmišljam da se što pre vratim na teren – zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter