Izvor:
18.03.2019 u 17:26
0

POVREDA GA SPREČILA: Matić će propustiti predstojeće duele protiv Nemačke i Portugalije!

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić zbog povrede propustiće predstojeće duele reprezentacije Srbije protiv Nemačke i Portugalije.

Na današnjem okupljanju u Kući fudbala u Staroj Pazovi selektor Mladen Krstajić potvrdio je da ne može da računa na Matića, bez obzira što je igrao prethodnog vikenda.

Iz istog razloga prijateljski meč u Nemačkoj propušta Aleksandar Kolarov, s tim da bi trebalo da bude spreman za Portugalce, a identična situacija je i sa Dušanom Tadićem, Filipom Kostićem, Ljubomirom Fejsom i Aleksandrom Mitrovićem.

Imamo mnogo kadrovskih problema. Ipak, na spisku imam dovoljno igrača za meč sa Nemačkom – rekao je Krstajić na konferenciji za novinare.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije počinje kvalifikacije za EURO 2020 protiv Portugalije u Lisabonu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter