Izvor:
27.03.2019 u 11:28
0

“RAT ZA JOVIĆA“: Real Madrid se uključio u borbu za transfer Luke Jovića!

Španski velikan Real Madrid ozbiljno se uključio u borbu za transfer srpskog fudbalskog reprezentativca Luke Jovića u velikoj konkurenciji minhenskog Bajerna i Barselone.

Pod oznakom "rat za Jovića", katalonski dnevnik piše da je prvi čovek kraljevskog kluba Florentino Perez obnovio interesovanje za golgetera Ajntahta iz Franfurta kako bi pokvario planove najvećeg rivala sa Nou Kampa, ali i podmladio ekipu na leto.

Perez je fokusiran na dolaske Sadija Manea iz Liverpula i Edena Azara iz Čelsija, ali ne isključuje ni transfer Jovića, za koji bi mogao da izdvoji 70 miliona evra.

Bajern je za Jovića ponudio 56 miliona, Barselona dugo pregovara, a interesovanje su ranije pokazivali Inter, Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Jović je u sjajnoj formi, sa golovima u klubu nastavio je i u dresu Srbije protiv Nemačke u Volfsburgu (1:1), a priliku nije dobio u Lisabonu protiv Portugalije (1:1) na startu kvalifikacija za EURO.

Izvor: Tanjug
Foto: Luka Jović/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter