Izvor:
28.03.2019 u 07:53
0

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE ŽIVI KAO U BAJCI: Raskošan porodični život! (FOTO)

Bivši kapiten Zvezde Aleksandar Katai već skoro godinu dana igra za ekipu Čigako Fajera i po slikama na društvenim mrežama bi slobodno moglo da se kaže da živi američki san.

Iako nema naviku da se često pohvali svojom imovinom, njegova supruga Tea često koristi priliku da preko Instagrama podeli fotografije srećne porodice u najvećem srpskom gradu preko bare.

Samo po slikama na Teinom Instagramu bi lako mogli da kažemo da porodica baš uživa u Čikagu, pa nije ni čudno to što Katai ne želi ni da čuje za povratak na stari kontinent.

Čikago, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović, trenutno nije u dobroj formi ali nema sumnje da će uprava kluba imati puno strpljenja za stratega koji je sa omladincima Sribi je osvoji planetu.

Izvor:Kurir
Foto: Instagram/Printscreen/tea_katai

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter