Izvor:
29.03.2019 u 08:52
0

ČELNICI RAZMATRAJU OPCIJU: Murinjo bi mogao na leto da zameni Kovača na mestu trenera Bajerna!

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo mogao bi na leto da zameni Hrvata Nika Kovača na mestu trenera Bajerna, prenose nemački mediji.

Kako se navodi, čelnici minhenskog Bajerna razmatraju opciju dovođenja Murinja koji je slobodan od prošlog decembra kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu.

Trofejni trener u poslednja tri meseca odbio je nekoliko ponuda, pre svih iz Benfike, dovodio se u vezu sa povratkom u Inter i Real Madrid, ali tu su mesta popunjena Lućanom Spaletijem i Zinedinom Zidanom, pa sigurno ne bi imao ništa protiv da prihvati poziv bavarskog giganta.

Tu je i izazov da postane šampion države i u petoj zemlji, nakon što je titule osvajao u Portugaliji sa Portom, u Engleskoj sa Čelsijem, Italiji sa Interom i Španiji sa Realom.

Pored toga, Bajern od naredne sezone kreće u moćan projekat ulaganja i zato su već završeni transferi Benjamina Pavara iz Štutgarta za 35 miliona i Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida za čak 80 miliona evra.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter